Post by ranlessstopilec on Feb 18, 2022 22:21:04 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Block Master for Minecraft PE ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Block Master for Minecraft PE IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukiwać wiele monet ▞▞▞
▞▞▞ Block Master for Minecraft PE 2022 version ▞▞▞
स्वामी for Minecraft PE मनोरंजन godo
To moja pierwsza w historii aplikacja modowa i podobała mi się, że ma dodatki z pakietami tekstur, a nawet skórki, a bardziej jak ocena 5 gwiazdek jest właśnie tym, na co zasługuje ta aplikacja. Gorąco polecam tę aplikację
Wspaniale, jest wiele reklam, ale jest krótki, daję mu 5 gwiazdek?
Najpierw usunąłem tę aplikację, ponieważ to nie działało, a nawet usunąłem mojego Minecrafta. Przedwczoraj pobrałem moje rzemiosło i stworzyłem nową mapę, a dzisiaj zainstalowałem tę aplikację dzisiaj, ale moje nowe mapy nie nadchodziły, więc usunąłem i ponownie pobrałem, ale wciąż nowe mapy nie nadchodziły, moje stare mapy dopiero nadchodzą. daj tej aplikacji 3 gwiazdki. Stąd Pls napraw ten problem!
super mega ale przedmioty są do kupienia lub na wykonanie MINECRAFT i wszystko jest na taką fajną podróbę. Ale i tak jest mega! Polecam dla leniuchów i nie tylko! 😄😄😄.
nie dzała bez mincrafta nie daj się zwieść
... 2021-09-17 antyweb.pl/oto-iphone-13-nowy-bazowy-smartfon-apple 2021-09-17 ... antyweb.pl/recenzja-realme-gt-master-edition 2021-09-17
Zajebiste cień kur..
Block Master for Minecraft PE Əyləncə foz
Podoba mi się, że naprawdę działa dobrze, ale reklamy są denerwujące, więc daję mu 4
Ta aplikacja jest niesamowita, ale ma też niedogodności, które podobały mi się, mając tę aplikację, większość dodatków, map i budynków była świetna
Podoba mi się aplikacja, ale nie ma zbyt wielu modów, które powinniście dodać do aplikacji
Najlepsze na spokojnym świecie
to faktycznie działa dobrze, ale zastanawiam się, czy może to załadować niestandardowe mody zamiast tych, które są dostępne tylko w samej aplikacji, na pewno oceniłoby to 5 gwiazdek
To świetna aplikacja! Naprawdę polecam! Ale jest jeden problem ..... czasami, gdy otwieram aplikację, ekran powitalny losowo się zawiesza
Cały czas mi się wyłączają i nie wczytuję mi modów jakie pobrałem
Aplikacja jest dobra do pobierania map i innych rzeczy, ale mam, ale mówi, że nie mam połączenia z Internetem, nawet jestem podłączony do jednego, proszę naprawić ten błąd
źle, że miał reklamy, a potem niektóre z nich nie działają
Block Master for Minecraft PE Развлечения huw
Dobre są tam skiny i mapki ale dodatki nie chcą mi dodać dodać do minecrafta więc naprawcie to
Jeśli zainstalujesz to, warto, możesz zdobyć wiele rzeczy Belli. Uwielbiam dodatki i skórki, których używam w tej chwili, i lubię, jak kiedy chcesz skórkę, dodatki trwają tylko 5 sekund. ZAINSTALUJ TO TERAZ.
Super ale nie ma zbyt wiele tekstur.
DO WIELE REKLAM! 😡 Za każdym razem, gdy otwieram tę aplikację, po jej kliknięciu pojawiały się reklamy !! Byłem TAK TAK TAK TAK TAK TAK ZŁY!!! TYLKO ja klikam JEDEN RAZ!!!! Proszę to naprawić, a ocenię 5 gwiazdek!!!!! Chcę dodatek, mapę i nasiona!!!!!!😡😡😡😡🤬🤬🤬
Darmowa aplikacja nie jest przydatna, ale wersja płatna jest przydatna
Apka fajna ściągnąłem tam wiele fajnych map i szkoda tylko że mody nie współ ale tak to spoko. Daje 4 bo te mody to textury a da się zrobic tak żeby to nie były tekstury. Ja mam kreatora modów i jakoś nie są do tekstury tylko nowe itemki. Dla tych co piszą, że pokazuje, że nowszą wersję trzeba to chodzi o to to nie nowa wersja minecrafta tylko tej apki.😀
Fajne i dobre, ale potrzebują ulepszenia, aby uzyskać więcej modów i uprościć to, ponieważ prawdopodobnie 5 milionów użytkowników to dzieci. I potrzebuje o wiele więcej klientów w obszarze pakietu tekstur innych niż ta niesamowita aplikacja
Nie mam Minecrafta po co mi to
Dlaczego nie zadziałało na szczęśliwym bloku szczęśliwy blok jeden jest zepsuty?
Block Master for Minecraft PE Meelelahutus fiz
To jest świetne, ale nie znaleziono dodatków. Wyszukiwanie to naruszenie zabezpieczenia SCP, ale mówi, że nie znaleziono wyników po prostu głupie, a moje połączenie internetowe jest szybkie, zdjęcie jest zbyt długie, aby odpowiedzieć Nienawidzę tego błędu, proszę go naprawić teraz i kiedy ja Połącz się z moim Reklamy internetowe są w moim telefonie Kiedy wrzucam monetę do Vendo, reklamy zniknęły Napraw teraz ten cholerny błąd😡😡
Świetna aplikacja do pobierania map, dodatków, nasion i innych powiązanych rzeczy z Minecrafta. Powodem, dla którego oceniłem tę aplikację na 3 gwiazdki, jest to, że nie możesz pobierać dwóch lub więcej rzeczy jednocześnie ......
Mam problem, że nie działa, jest instalowany i nie ma budynku
Nie polecam nie mialam tej gry i wszystko za darmo a teraz płatne nie polecam!!!!!!!!!!😡😡😡😡😤😤😡😡😡🤬😠
كلمات كراش - لعبة تسلية وتحدي من زيتونة Woordspellen nrr
Mody nie działały dla mnie, po prostu zrobiły połowę pobierania. Mam nadzieję, że wkrótce zostanie to naprawione, więc mogę ocenić to na 4 lub 5 gwiazdek
Jest w porządku, ale musisz dodać więcej tekstur map modów, zrób je wszystkie za darmo, tylko moje ulubione dodatki w tej aplikacji są potrzebne monety i nie mam, więc pozwól to wszystko za darmo i twórz więcej map i dodatków
Aplikacja Cudowna dałbym 5gwiazdek ale są cztery jak by było więcej modów
Miał dać mu 5 gwiazdek, ale. Um.. Kiedy ściągnąłem Medieval lub coś takiego, BEDWARS usunął wszystkie moje mapy. W tym momencie to nawet nie zadziałało. Ale dobre paczki z teksturami Lubię paczki z teksturami
Dosłownie bezużyteczny. I zbyt wiele reklam.. nudna aplikacja pełna błędów i usterek. Napraw rzeczy i zmniejsz dodatki
dobrze, ale niektóre dodatki są kiepskie, pokazując tylko zdjęcia i skórkę, której nie możemy zobaczyć w trybie dla wielu graczy
To nie działa za każdym razem, gdy gram w pobrane mapy, wyrzuca mnie to z gry
Super ale slabo bo nie ma modów znaczy fajnych modów
Powiedziałbym, że to NAJLEPSZA aplikacja w historii! Działa i ma tyle budynków i map, i nie tylko! Skóry są naprawdę dobrze wykonane, a w domach są nawet meble! Ale tutaj jest problem… ilekroć pobieram budynek zamku, nie ma w nim mebli ani podłóg. Włożenie wszystkiego do środka zajęło mi dzień, ale proszę! Dodaj trochę mebli i podłóg do każdego zamku, naprawdę bym to doceniła. I uwielbiam też mody!
Ta aplikacja jest świetna i uwielbiam mieszane rzeczy, które mi zapewnia, i faktycznie działa 10 na 10
To naprawdę nie będzie kłamać, że ta aplikacja jest tak fajna, że miała skórkę, mapy, dodatki i wszystko, co znajduje się na zdjęciu z gry, super!
Podoba mi się ta aplikacja, ale daję 2 gwiazdki, ponieważ nie można przesłać mapy w tej aplikacji
Świetna aplikacja jak na razie wszystko działa
One Block for minecraft pe Help You To Install your Best Maps , Mods & Skins For MCPE with our application is very simple and fast. Features:.
Nie do czego szukałem
Jian Gobris - Paano Po mag teleport gamit Ang Command...
xdddd
Naprawdę lubię tę aplikację, ale kiedy jej używam, nie mogę używać mebli, nie wiem, jak to zrobić, czy wszyscy to zrobiliście