Post by ranlessstopilec on Feb 18, 2022 22:18:07 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Plants vs. Zombies FREE ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Plants vs. Zombies FREE IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ peníze na generátor cheatů ▞▞▞
▞▞▞ Plants vs. Zombies FREE 2022 version ▞▞▞
Žel, nesmyslné množství reklam. Doslova po každé jedné misi reklama. Takže odinstalovat.
Dobrá hra, ale ty reklamy... Po každé fázi je reklama. Až do poslední aktualizace žádná nebyla. Vraťte se. Hry staré 12 let.
Zdálo se tedy, že reklamy ve hře, za jejichž odstranění jsem zaplatil, a předchozí verze, která byla bez reklam při zakoupení hry před několika lety, byla nahrazena touto. Nebylo by to pro mě takový problém, kdybych už dvakrát nezaplatil za verzi bez reklam. EA jste byli svého času skvělá společnost... možná je čas vrátit se k vytváření skvělých zážitků a impozantních produktů. Již neplatící zákazník...
Plants vs. Zombies 2 sází na ne příliš oblíbený model free 2 play s platbou za nejrůznější vylepšení (v tomto případě herní bonusy nebo
The first game of an incredibly popular and whimsical tower defense series Set up your lawn defenses with an amazing variety of plants Defeat the zombies,
Hra samotná je příjemná, ale kdykoli se obrazovka změnila, objevila se reklama, na kterou jsem byl nucen počkat, pokud jsem se chtěl dostat na další obrazovku. Některé z těchto reklam měly 3 různé věci v 1 instanci, na které jsem musel chvíli počkat, než mi umožnily vrátit se zpět do hry. Pro mě a každého, kdo si hru zahrál, množství reklam jen důkladně ničí zážitek ze hry.
Plants vs. Zombies | Online hra zdarma | Superhry.cz
Plants vs. Zombies FREE સ્ટ્રેટેજી ybuw
Plants Vs Zombies Free
Plants vs. Zombies FREE Strateginiai zbmx
Blown Away: First Try Arkadspel reyh
Tenkrát jsem za tuto hru zaplatil v plné výši. Nyní, abyste mohli pokročit, musíte energicky sledovat reklamy. Přineste zpět plnou placenou verzi. Zaplatím za to znovu. Klasický!
▷ Plants vs Zombies 2 aktualizovány o nové úrovně a postavy
Pičovina jeto takova blbost ze to ani nejde rozject na telefonů
Ahoj
Docela se mi líbí ten survival mode, ake proč tam je max. limit sluníček 9990? Proč je tam vůbec nějaký limit sluníček? Docela dost to omezuje.
tato hra je hrozná protože se sama vymaže
19. 10. 20: reklamy se ještě zhoršily. 30 sekund na všechna stisknutá tlačítka. Nakonec to vzdal a odinstaloval. Po nejnovější aktualizaci minimální herní doba, nic jiného než několik reklam pro navigaci po úvodní stránce, úrovních. Stará hra, ale zjevně dost hráčů na to, aby se vývojáři pokusili získat příjmy z reklamy. Stává se nesnesitelným, takže se pravděpodobně odinstaluje, počkejte, až se změní recenze.
Save your PvZ 2 progress with iCloud and Google - EA Help
Tak zábavné, ale po 5 kolech to začíná být nudné, ale celkově velmi pěkná hra, i když je velmi ohromující 😅
Za prvé, úplné odhalení, tuhle hru jsem miloval. Stav, ve kterém se nachází, je však otřesný. Reklamy překračují úrovně, takže pokud chcete hrát, sledujte reklamy nebo jinak. Můj hlavní problém s hrou jsou chyby, které lámou hru. Nemyslím tím prolomení gane, jako když se pokoušíte otevřít aplikaci a neotevře se nějaká chyba, i když ty jsou běžné. Mám na mysli skutečnost, že ne jednou, ne dvakrát, ale 3KRÁT TATO HRA SPALA A VYMAZALA KAŽDÝ ASPEKTY MÉHO POKROKU. KONČÍM, ALE PROSÍM Z LÁSKY BOŽÍ NAPRAVTE TO!
Tuto hru jsem miloval už od doby, kdy jsem začal, ale od té doby, co jsem nedávno začal hrát jiné hry s méně reklamami a způsobem, jak neztratit veškerý svůj pokrok, a také způsoby, jak se bavit. S tím, co bylo řečeno, jsem oficiálně skončil s Plants vs Zombies. V minulosti to bylo skvělé hrát, ale už mě to prostě nebaví tak jako dřív.
Skvělá hra. A pro ty nevzdělance co píšou, že ze hry zmizel shop a světy jako např. Egypt - SPLETLI JSTE SI TO S DVOJKOU.
Po překonání úrovně 2.2 můžete za odstranění reklam zaplatit 3 $. Tato úroveň otevírá obchod v autě Crazy Davea. V obchodě se nachází tlačítko Odebrat reklamy. V případě, že přeinstalováváte (jako já) poté, co Android 12 způsobil, že telefon potřebuje obnovení továrního nastavení, po kliknutí na Odebrat reklamy se oznámí, že jste toto již zakoupili, a poté vám dá možnost obnovit verzi bez reklam.
Plants vs. Zombies FREE Strategi aiz
Nevím nevím???
Tess
tu to hru jsem hraval s kamarady ve družině a byla skvěla
Kdyz se podivam na reklamu abych dostal nejaky predmet tak mi ho ta hra neda
Miluji tuto hru, a poté, co jsem porazil kampaň a začal pracovat na bonusových hrách, dnes jsem ji spustil a veškerý můj pokrok byl pryč! Jako bych to nikdy nehrál. To mě opravdu mrzí, protože jsem měl velmi pěknou zenovou zahradu.
Takže právě tahle free to play hra se vám může ošklivě prodražit. Crazy Dave se opět pouští do bitvy se zombíky v hluboké minulosti… přesněji
Spatne
Tuto hru jsem miloval, když jsem byl mladší, a proto je to 4 hvězdičky, ne 3 hvězdičky. Byl jsem opravdu nadšený, že je to nyní zdarma, protože jsem na novém zařízení. Ale zklamání, které jsem cítil, když jsem viděl tolik věcí, které lze pomocí reklam odemknout, bylo nezměrné. Chci si v klidu zahrát své bonusové hry, aniž bych musel hru sledovat. Neměli byste být schopni získat nové sekačky na trávu sledováním videa, které to ztěžuje. ale jinak je to dobrá hra.
Ondra a erník ferenc machacek
no podle me je to super hra jakoze stahla jsem si to z nudy a bavi me to
Plants vs zombies je nadčasová klasika, ale to je velmi smutná omluva pro mobilní verzi. Mezi úrovněmi se mi zobrazuje několik reklam a má uložená data (téměř dokončené dobrodružství 2 s několika zenovými zahradními rostlinami) byla bezdůvodně resetována. EA se snaží urvat vaše peníze tím, čím se tato hra stala. Stahujte na vlastní obtíž.
Nový redesign je divný a zbytečný. původní domovská stránka má hodně nostalgickou hodnotu, na které tato hra právě běží. Nic se nezdá pohodlnější nebo lépe vypadající, všechno se to trochu promíchalo. Navíc jsem ztratil veškerý svůj pokrok. Kromě této aktualizace se však jedná o fenomenální hru, kterou bych každému doporučil.
Mám tuto hru velmi dlouho a nedávno, když jsem se k ní vrátil po několikaměsíční přestávce, byl můj pokrok pryč. Požádal jsem EA o pomoc, ale žádnou jsem nedostal. Miluji tuto hru, ale trvá dlouho, než vymlátíte všechny extra rostliny, bonusové úrovně a vytvoříte skvělou zenovou zahradu. V podstatě jsem všechno odemkl a teď je to všechno pryč.
Celkově skvělá hra. Hrál jsem to několikrát a kromě vyřizování reklam je to zábavná výplň času. Nedávno jsem si hru znovu stáhl a začal hrát znovu. Žádná z mých odemčených her/funkcí nebyla dostupná od posledního hraní hry. Ale usoudil jsem, že už je to dlouho, tak jsem se rozhodl restartovat a šel si koupit další coiny. Možnost zlatého dolu nebyla k dispozici, protože jsem ji koupil dříve. Tak jsem koupil menší nabídku. Teď jdu hrát a všechno to vymazalo.
Milujte tuto hru! Hraji několik měsíců. Porazte to 3x, ušetřili jste coiny a koupili všechny mini hry. Splnil jsem téměř všechny úspěchy a hra ztratila obsah. Druhého rána jsem nastoupil, zahrál jsem svou bonusovou hru a zkontroloval zenovou zahradu, šel jsem nastoupit později a všechno mě to nastartovalo. Ztratil jsem všechno! Velmi nespokojený. Koupil jsem si také odstranění. Také jsem e-mailem o problému a nedostal odpověď. Jen pozor, že se to může stát.
Tuto hru hraju už kdyz my bylo 5 teď my je 13 a je to stále něj hra
příliš mnoho reklam. blikající ikony, které vám umožňují sledovat reklamy na položky, jsou extrémně rušivé a otravné. a neodejdou, pokud nabídku odmítnete!
Už dvakrát mi to smazalo pokrok. Poprvé jsem porazil všechny úrovně a udržoval jsem svou zenovou zahradu, pak minulý víkend to začalo znovu. Prostě se to zase smazalo. 🐃💩
Vítejte u dalšího videa z Lets play série ze hry Plants vs Zombies. V dnešní epizodě si dáme další bazénovej ...
Příliš mnoho reklam. Raději bych si hru koupil, než se s tím musel vypořádat. A muset platit za odstranění reklamy je jen více bs
Jedná se o vysoce postavenou klasiku, ale verze FREE má jednu velkou chybu. Rozdíl mezi bezplatnou a placenou verzí této hry je v tom, že položky v obchodě jsou mnohem levnější v placené verzi a trvá staletí, než si skutečně koupíte minihru z obchodu v bezplatné verzi. Nyní, když již není k dispozici placená verze, zůstali jsme u této objektivně horší verze hry. Buď umožnit, aby položky byly levnější, nebo vrátit placenou verzi. 5 babek mi nevadí.
Bývalo skvělé... Teď je to bouře plná reklam, která nikdy nekončí. Ne, díky.
Měl jsem aplikaci JEDEN den a hrál hodiny. Druhý den jsem hrál 5 minut, spadne to a přijdu o veškerý postup. Uvědomuji si, že je to bezplatná hra, ale inzerenti platí za reklamní čas, takže tuto zjevnou závadu prosím opravte, nebo ji nenabízejte vůbec.
Lidi co to kritizujete zkuste si vypnout wi-fi
Skvělá hra, ale vracím se k této hře, vše, co vidím, je přidávání, když jsem hrál minulou minihru, každá vlna, která porazila, by byla opravou vašeho způsobu marketingu
Meh. Svého času jsem za to zaplatil, nyní je to zdarma a každá reklama sráží hru. Máš štěstí, že jsem dal 3.
Miluji tuto hru, ale dnes jsem ji zapnul a hodiny a hodiny pokroku záhadně zmizely. Když čtu komentáře, nejsem sám.